HaruMmANiS

By: Hafizudin Mohd Safar personal fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Saturday, 9-Dec-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Mr. Khaizan & Mrs. Dr. Mona (",)


... sorry sooo late,
storyboard album in the making.
and I not that great at story-telling,
just a shy photographer (",) who want to share those sweet memories!
(hope you and akak Mona will like it!)


Friday, 8-Dec-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Farhan & Fahmi - selamat bertunang (",)


... congrads to Ms. Farhan and Mr. Fahmi.
so sorry for the 'kelam-kabut' me.
but I do still hope you like the pictures.


Saturday, 2-Dec-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Syahiid & Dewi

Syahiid & Dewi


Quote:
Salam semua. Tika ini (21/12/2006) bercana banjir sedang melanda Johor dan beberapa kawasan lain sekitar Melaka serta Negeri Sembilan. Doa saya agar keadaan semakin pulih. Moga bersabar dengan apa jua yang di hadapi. Moga semuanya selamat, insyaAllah.

Kat Perlis pun dah mula raining is coming every day... Teringat peristiwa tahun lepas.

Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul.

p/s: Syahiid & Dewi - hope you both are safe.


- Zud -
012-5399031
harummanis@gmail.com
harummanis@yahoo.com


Wednesday, 29-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Intan & Rizzal

 
 
 
View all 8 photos...

Baju pengantin dan Makeup oleh Cindai Klasik Bridal, Kangar


...Mengambil gambar bersama mozakim dan Hazril.

Tahniah dan terima kasih kepada Intan dan Rizzal kerana sudi menjemput kami. Selamat pengantin baru dan moga berbahagia ke anak cucu, insyaAllah. Terima kasih juga kerana sudi melayan kerenah kami. hehe! memang best!

- Hafizudin -
012-5399031
harummanis@gmail.com
YM = harummanis



Friday, 10-Nov-2006 04:52 Email | Share | | Bookmark
Berkursus... 16-27 November 2006



Terima kasih semua kerana sudi melayari laman fotopages ini.

Saya baru sahaja mendapat arahan untuk mengikuti kursus . Justeru itu, saya ingin memohon maaf kepada semua client yang telah membuat tempahan dalam tempoh berkenaan kerana tak dapat nak memenuhi pakej (saya telah proses pemulangan deposit).

Saya berharap dan berdoa agar majlis anda dapat berjalan dengan lancar. Moga anda enjoy pada hari yang istimewa tu nanti...

Kepada past client saya (sama ada melalui bridal atau direct ngan saya), saya akan cuba uruskan gambar/album, CD dan lain2 sebelum saya bertolak ke kursus. insyaAllah.

Mohon maaf atas segala kesulitan.


- Hafiz / Zud / Din -
012-5399031
harummanis@gmail.com
harummanis@yahoo.com

( Akan kembali menyenep gambar selepas 28november insyaAllah. )

Quote:
...terima kasih semua sudi lawat FP ni... tak pasti sempat atau tak untuk menyenep gambar semasa berada dalam kursus... semoga selamat sepanjang perjalanan/kursus, insyaAllah


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net