HaruMmANiS


My name: Hafizudin Mohd Safar personal fotopages
My Fotopage: http://hafizmsy.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: FM2, F50, F80D, D70, Olympus E-1, Coolpix 2100, Coolpix S1
Nikon
Friends:
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
Farid Tajuddin
Latest entry:Akad Nikah di Jalan Duta, Kuala Lumpur oleh Farid Tajuddin
Omedia Fotografi 012-2276585 View this Fotopage entry
Andaman Adreen
Latest entry:Komen Pengantin
Assalamualaikun dan salam Sejahtera… Firstly, saya nak ucapkan thanx a lot kat family ANDAMAN ADREEN kerana telah merealisasikan impian perkahwinan saya. Mula2 saje jer search internet survey2 butik pengantin yg ada kat area2 berhampiran dgn umh. Ntah cane muncul lak ANDAMAN ADREEN. Setelah dikaji selidik & membaca komen2 serta feedback dari org ramai, saya mula tertarik dgn butik ni.. Seminggu sblm bertunang, saya terus call kak reen empunya butik ni utk membuat tempahan 7 dulang hantaran pertunang... View this Fotopage entry
Asfarina....
Kid Chan Malaysia
Latest entry:Lovely Sikh/Punjabi Wedding Photography of Jesrina & Shailender
Hi all, I am back! And i am going to kick of my first post with a teaser of the Magnificent Punjabi Wedding of Shailender & Jesrina. Coming soon to http://www.facebook.com/iamkidchan(my facebook page) real soon! See you guys! View this Fotopage entry
Coming Soon- The Wedding
jOurney tru life sayla
Latest entry:berpindah...
huhu..harap maap.. tidak dpt menuliskan cOretan disini... masa xmencukupi utk manage 2 blOg dlm satu masa huhu.. selalu sy anak tirikn fotopage ni huhu.. perlu lebih fOcus sedikit pd bisnis yg baru nk betapak huhuhu hrp semua pahammm...dOakan sy ye..... utk mereka yg selalu singgah disni..timekasih...=) View this Fotopage entry
SABREE SALLEH
, GRANDMASTER DATO’ PROFESSOR DR. SABREE SALLEH DSSA,DPMT,AMN,PJC,PJK,DSM,LA, ORDER OF FRIENDSHIP (DPR KOREA) PMA, DMA, Ph D, DSc, Ph D, M.A, MSc, BA, Dip IIP, AMPA, A Inst SRM, MILAM. 9TH. DEGREE BLACK BELT FOUNDER OF THE MALAYSIAN TAEKWON-DO FEDERATION (MTF) FOUNDER OF THE MALAYSIAN INTERNATIONAL TAEKWON-DO FEDERATION (MITF) FOUNDER OF ASIA-PACIFIC TAEKWON-DO FEDERATION (APTF) FOUNDER OF THE MALAYSIAN GLOBAL TAEKWON-DO FEDERATION (MGTF) FOUNDER OF SABREE’S TAEKWON-DO ACADEMY (STA) FOUNDE... View this Fotopage entry
GREEN APPLE WEDDING PHOTOGRAPHY Suriya Sidek
Latest entry:MELATI IS TWO!!
Woot woot!!! Melati is TWO! Best sgt party Melati ni…sebab semua cake & macaroon dia mak dia yg buat. So if u all wanna find out more bout candy buffet or red velvet cake or macaroons….bolelah u all try tengok kat http://www.angelcupidkitchen.com/ Ops lupa pulak..the graphix items for this party…was made by Green Apple Design…our team jugak..so kalau interested…do PM us!! Photos by Green Apple Team: Rhashidi & Irwan Th'ng View this Fotopage entry
Arazzs Razwill
Latest entry:FACEBOOK
Dear everyone, For further updates of my gallery, feel free to visit my facebook as follows: http://www.facebook.com/#!/pages/ArazzsRazwill-Photography/154228084613655 View this Fotopage entry
Sarah Bee
Latest entry:Home Sweet Home
It's been nearly a year since I move in View this Fotopage entry
azeiriaz duo
Latest entry::: bday alesha qhaira dan nur dina farhana ::
View this Fotopage entry
rafidah saadun
Latest entry:Welcome 2014....
Pd semua bakal-bakal pengantin....search out our collection door gift (ready made & custom made). Let's place the order for the great discount... -Fieda- View this Fotopage entry
pelbagai corak menarik
Kartini Abdullah
Latest entry:Kelas dip 22.5.11~ahad (pendaftaran dibuka)
Assalamualaikum n Salam 1 Malaysia to all.. Pada yang berminat untuk mengikuti kelas dip, saya meneruskan kelas untk kali ini mengikut rancangan seperti di bawah: Tarikh: 22 Mei, 2010 -ahad Masa: 10.00 pagi - 2.00 petang Tempat: Taman Impian Murni, Saujana Impian (dekat Tesco Kajang) Yuran: RM200 Tempat: sangat terhad hanya 3 space disediakan Door Gift disediakan Semua bahan n alatan disediakan Hasil kerjatangan boleh dibawa pulang Modul: 1.Bunga Ros bertulang dengan teknik dwi tone 2.En... View this Fotopage entry
FIREFOXSTUDIO contemporary wedding photography
Latest entry:Naziha & Azmi PRE WEDD @ BUKIT FRESER
View this Fotopage entry
Shukri Sfawani
Latest entry:Tengku Fahmi Kahwin at Kajang, Selangor.
Salam wbt. dan Salam 1Malaysia semua.. Sudah lama i tak update fp ini.. Sempena kembalinya saya semula (i come back).. maka saya hendak bagi hadiah percuma kepada pengantin yang akan atau telah berkahwin ya he3, iaitu sesi fotografi luar (Outdoor photo sesion), selama 1-2 jam yang bernilai RM600. Lokasi pergambaran adalah disekitar Putrajaya sahaja her3. Terhad kepada 1 atau 2 pasang pengantin. Kepada yang berminat sila hubungi saya di talian seperti di bawah. Tarikh terhad kepada 17 Feb 2... View this Fotopage entry
tp yang ini sudah dimiliki...
Mohd Ruslin
Latest entry:Cuti-Cuti Malaysia@Penang
Batu Feringgi@Penang View this Fotopage entry
@Batru Feringgi, Penang
bett MUNAP
Latest entry:Melbourne City
View this Fotopage entry
Wan Ameer Haziq
Latest entry:Paintball @ Dusun Ali King
cant wait to repeat again .. View this Fotopage entry
ahmad fauzi
Latest entry:JITRA - MELAKA - JAYBEE - n balek JITRA...
SALAM SEMUA... AMBOIII DAH LAMA XUPDATE KAT SINI.... Bersama abah along pekena mee kari di Bidor... View this Fotopage entry
selepas...
www izani dot co dot uk domain
Latest entry:http://malaysiaglasgow.co.uk/izani/
View this Fotopage entry
azlee samad WEDDING PHOTOGRAPHER
Latest entry:Me & My Facebook......
My Facebook : http://www.facebook.com/AzleeSamadPhotography View this Fotopage entry
ted adnan
Latest entry:16 October 2010 Lighting Seminar With Ted Adnan
Ted Adnan, the famous lighting dewd in Malaysia will be sharing his experience and his lighting techniques in the studio and on location via this inaugural seminar. Grab your chance to get close and personal with him in this intensive one day programme. In the morning Ted Adnan will share his work thru a slide presentation and conduct a lighting demo on stage. You get to PRACTICE what you learn in the morning seminar in a mini workshop after lunch. VENUE: Auditorium, Kuala Lumpur Infrastructure Un... View this Fotopage entry
Baka Dasu
Latest entry:i-City
View this Fotopage entry
i-City
kia zakiah
View this Fotopage latest entry
My new squash racket
akramin Hariri
Latest entry:Majlis bertandang Ridhwan & Fazidah
Majlis perkahwinan (bertandang sebenarnya) my ex campus mate UiTM Melaka, Ridhwan Nordin & his wife Fazidah.. Perkahwinan kedua2 pensyarah ini berlangsung di Seremban, Negeri Sembilan pada 19 Jun lepas.. View this Fotopage entry
Majlis bertandang ridhwan nordin & fazidah
Shajaratul Ismail
Latest entry:Another new item from Shajaratul Design
For pricing detail, please visit my website : http://www.shajaratuldesign.com Shaja 013-3405321 View this Fotopage entry
Rahmat Ali
Latest entry:SEMINAR FOTOGRAFI PERKAHWINAN 2011
Latest Update: Facebook : www.facebook.com search / carian by email : jgd5115@yahoo.com ++ Photo & Graphics by Rahmat a.k.a Nourarahmat ++ Contact : (+6) 019 710 0002 for booking & inquiries. ++ Email : jgd5115@yahoo.com View this Fotopage entry
Asia Pacific Rally Championship - Malaysian Rally (mr10) - 2010
Kasih Abadi
Latest entry:EXPO PERKAHWINAN MALAYSIA 10-12 JULY 2009
ALREADY DONE WITH EXPO PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA 2009 THANK YOU ALL FOR COMING... :) AND MAKING KASIHABADI BOOTH MERRIER... LOL Our dias was sponsored by http://weddingsbysher.blogspot.com :-D Such a lovely, simple and sweet dias really resembles us KASIHABADI... :-D Our team was also joined by http://prettylilcakes.blogspot.com Specializing in making yummylicious cakes,cupcakes and all to meet ur desired theme... And this pictures was taken by a talented photographer, Remy 01262600197 from H... View this Fotopage entry
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
azzaharry othman
Latest entry:FACEBOOK azzaharry othman
Salam semua... saya tidak aktif di Fotopages ini...sila add FACEBOOK saya www.facebook.com/azzaharry Info Harian dan Gambar2 terbaru ada di sana. Call/SMS 0125781001 (Penang), 0173695001 (Kuala Lumpur) View this Fotopage entry
cu yus
Latest entry:Assalamualaikummmmmmmmmmm..........
dah terlalu lama dah tak apdet.... apa angin bertiup hari ni terapdet lah hehehe check pic yg berkurun ( tak ler berkurun sgt pic dlm taun ni gak) ;-) ;-) Aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teramat-amat lah rindunyeeeee ngan sahabat2 fp semuaaaaaaaaaaaa View this Fotopage entry
hazril the sniper
Latest entry:Selamat Pengantin Baru - Kamal & Noraini
Kamal & Noraini *For other's photo please visit:- http://www.flickr.com/photos/hazril View this Fotopage entry
Bahagia
jehan najib
Latest entry:Majlis Bertandang
Date: 15 August 2009 Venue: Tanjung Kling Melaka View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Butik Kamarul Yani ALor STar
Latest entry:MY LATEST LINK - butikkamarulnyani.blogspot.com
Assalamualaikum..DEAR CLIENTS PLEASE GO TO MY NEW SITE AT : butikkamarulnyani.blogspot.com View this Fotopage entry
KM-WHITE-001
Matt Marzuki
Latest entry:I shoot weddings still. Anyone wanna hire me?
I've been doing a lot of event and commercial shoots that I've laid off shooting weddings until recently. Well, I'm back shooting weddings and hopefully will pick up this year. Matt Marzuki Photography 012 382 8476 View this Fotopage entry
Roland Hashim
Latest entry:Yasmin Ahmad: Al-Fatihah
Saya berasa sungguh sedih atas pemergian pengarah tersohor Yasmin Ahmad ke rahmatullah. Saya merupakan antara fotografer yang terlibat di majlis filem Talentime bulan Mac 2009. Allahyarham merupakan seorang yang baik hati, mementingkan orang tua dan keluarga, dan mempunyai pandangan positif terhadap keyakinan diri dan cinta. Kehilangan Allahyarham pasti dirasai dan saya amat berbangga terlibat dalam projek Allahyarham sebelum ini. Semoga roh nya dicucuri rahmat. Al-Fatihah... A Roland Has... View this Fotopage entry
yasmin ahmad
msaufi fathil
Latest entry:logo puteri
View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
azmir zainuddin
Latest entry:Album Design
View this Fotopage entry
Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan
Latest entry:utk panduan pelanggan-pelanggan ctredzuan.com
terkini February 2010 -di kedai maya ini menjual tudung bawal asli & Batik sutera ,boleh di beli helaian ..harini ada tudung masuk, sulam tangan yg tak pernah anda lihat di mana2 kedai jualan online mahupun nyata. UTK BELIAN ONLINE SEMASA, SILA LIHAT MENU KANAN KLIK MANA2 TUDUNG YG ANDA NAK TENGOK, SAMADA SERENDAH RM25 PUN ADA. KAMI TELAH SECARA RASMINYA MEMBUKA KEDAI NYATA KAMI DI KELANTAN UTK ORG RAMAI, UTK URUSAN JUAL BELI BARANGAN CTREDZUAN.COM SHJ, kedai kami attached dgn rumah,jadi urusan by a... View this Fotopage entry
epal beauty
Latest entry:Cahaya Ilmu
Setiap cahayamata ummie dan ayah yang hadir pasti membawa ceritanya yang tersendiri. Pasti ada memori yang akan kami ingati sampai bebila. Begitu juga dengan kehadiran Nurin Ilmi. 36 weeks-14 julai Ummie rasa letih sangat dah membawa baby kesana sini. Also my tummy mmg rasa sakit sgt abt 3 days..tetiba teringat belly belt.. mungkin itulah gunannya. Pagi ummi siapkan draft mou utk disemak DRJ and Dr S, then must submit ASAP ke pejabat lawyer. Tengahari tu, ummie curi sedikit masa untuk ke Klinik Dr Md Is... View this Fotopage entry
zleenz foto
Latest entry:Close for revamp or close for good?
Do expect slowdown in postings here. Since I am actively maintaining a blog site, I am kinda neglecting this fotopage. Eh, fotopage, no hard feelin eh... u have served me well enough over the years.. since 2005 if im not mistaken ;-) for the memories... the posts will remain and not be deleted. Hmmm, why the change of heart?? Its just that I've grown some sense of reservation and prefered blogging rather than photologs. Of course, I still put up photos in my blog but not as many as I have put her... View this Fotopage entry
Wada Musa
Latest entry:Happy 1st birthdhay Eilmi Zikriy Zuladhha
Tanyalah, adakah aku puas melihat Eilmi membesar secepat ni? Oh, dun get enuf time okeh...Cepatnya!!! Tahu-tahu, dia dah besar. Cukup ke kasih sayang aku pada dia? Jangan kasihankan dia kerana aku mengandung lagi sewaktu usianya mencecah 10 bulan. Bukan kerana aku tak sayangkan dia. Jangan kata aku tak sayangkan anak²ku. Sedikitpun aku tak pernah abaikan dia. Aku lihat pembesarannya, sehari demi sehari. Tahu apa yang buat aku lebih bangga? Eilmi dapat ku susukan sepenuhnya tanpa susu formula. Berap... View this Fotopage entry
shadiq shahri
Latest entry:sepang track day
join DC5 members at sepang track day View this Fotopage entry
Kamil Baik
Latest entry:KUALA TAHAN ADVENTURE QUEST
Pihak MHCC Pahang dengan selambanya akan menganjurkan satu Konvoi Suka suka hati, taknak pegi sudah..yang akan berlansung dari KUANTAN - TAMAN NEGARA Detail: XTVT - KONVOI KUALA TAHAN (TAMAN NEGARA) TARIKH : 23hb - 24hb MAY 2009 MASA : 8am (Berkumpul di Tol Gambang) LALUAN : TBA akan dibentang oleh MARSHALL Pigie Bayaran: RM65 nett w/o Breakfast Queen Bed (6 bilik Booked) RM45 nett w/o Breakfast Single bed 2x (3 bilik booked) + BBQ(RM10 /head) + selected event (tiada paksaan) Park Permit : RM1... View this Fotopage entry
Nasrul Ismail
View this Fotopage latest entry
nash
singa utara
Latest entry:Convocation at UUM Sintok
Finally myself and my wife graduated as Masters Degree and both us received scroll from King of Kedah at convocation UUM Sintok. Completed study in 2 years and 6 months at UUM KL City Campus. Here some photo taken and all details : Date : 28 March 2009 Place : Universiti Utara Malaysia Convocation –> Sidang Pertama at Dewan Mud ‘adzam Shah, UUM Sintok Masters Business Administration (MBA) p/s: study will never ending story.... 8-) View this Fotopage entry
izwan izham
Latest entry:MAJLIS PERKAHWINAN IDAN & SITI (SHAH ALAM)
Majlis Perkahwinan Idan & Siti berlangsung pada 7 & 8 Mac 2009. Sila la comment ye... 8-) Pls visit my flickr too at www.flickr.com/photos/izwanizham/ Photog & Edit by zwan For any inquiries, please contact : YM - brush_vedder@yahoo.com HP - +601 72790127 (IZWAN) View this Fotopage entry
Affendy Ahmad
Latest entry:Post wedding - Beah Portrait Photo Shoot of Shalina & Zulhilmi
19th. March 2009 Shalina & Zulhilmi had their wedding in Langkawi. Nikah was on 16th March while the bersanding reception were on 18th. March (Shalina's house) and 19th.March 2009 (Zulhilmi's house). The beach portrait photo shoot was on 19th. March. Location was in Pantai Tengah Langkawi. It was raining earlier in Langkawi but the sunset was just amazing. This lucky newly wed Malay couple was just lucky with on of the best sunset in Langkawi for this year. Photographer: Affendy and were assist by ... View this Fotopage entry
post wedding outdoor photo shoot
Azrul Shahmi Mansur
Latest entry:MAJLIS ANUGERAH CEMERLANG SMK. CONVENT KAJANG 2009
Hari ini, Sabtu, 28-March-2009; Aku agak kepenatan sebab baru berulang-alik ke Muar semalam untuk menjemput pulang anak saudara perempuanku, Dayana Aqilah binti Zahari ke Kajang. Pagi ini, mula-mula aku ke Pusat Pakar Kanak-Kanak Wong di Sg Chua untuk memeriksa keadaan/kadar jaundis anak ketiga kami. Setelah menghantar mereka pulang semula ke rumah lalu aku bergegas ke Convent Kajang untuk sesi seterusnya... Setelah berpusing-pusing selama 5-minit mencari parking lalu aku terus meletakkan keretaku at ... View this Fotopage entry
MamMa House
Latest entry:Lagi gambar Hariz Izzudin...
Salam semua... Terima Kasih kepada semua pengunjung FP ni...tak sangka masih ada lagi yg menjenguk FPku ini yg dah lamaaaa sungguh tak update sebelum ni...macam satu alahan waktu mengandung...langsung tak rsa berminat nak update FP ini...sampai la Hariz lahir...baru ada keiinginan nak update...hihihi... Ingat macam nak tutup FP...rasanya skang ramai yg dah beralih kepada Facebook... saya pun ada...tp just register dan invite friends je...tak update apa2 pun... maybe lepas ni lah kot... View this Fotopage entry
azwan zakwan
Latest entry:Syok.org Mini Bowling Tournament....
28 feb 2009 @KL Mega Lane Endah Parade... View this Fotopage entry
sclandz Beautiful Life
Latest entry:Now Move
http://azlanazizan.wordpress.com/(|http://azlanazizan.wordpress.com/|) sclandz @ Azlan Azizan Perlis, MALAYSIA sclandz@yahoo.com YM : sclandz 012- 573 0013 http://www.friendster.com/sclandz(|ABOUT ME|) View this Fotopage entry
af harun
Latest entry:snow 09
it was snowing that day and i didnt go to work. View this Fotopage entry
hasbi felix
Latest entry:Moving ..
to view more new pic..just add me : Muhammad Hasbi.. see you there..! View this Fotopage entry
nor zaiti
Latest entry::: Seri Perdana ( PM Residence ) Interrior Shot ::
Di tengah-tengah Putrajaya diatas sebuah kawasan yang berbukit terletaknya Sri Perdana iaitu kediaman rasmi Perdana Menteri Malaysia,Dato' Seri Abdullah Ahmad Badawi. Bangunan terletak diatas tanah bukit yang membolehkan anda melihat beberapa kawasan/bangunan penting di Putrajaya Terdapat satu ruang pelantar berhadapan rumah tersebut....yang membolehkan anda melihat terus ke Masjid putrajaya dan pejabat Perdana Menteri..Kawasan kediaman ini terletak di dalam kawasan seluas kira_kira 16 hekta... View this Fotopage entry
Harni Lai
Latest entry:Notice
Dear Friends, I am currently hooked on Facebook. Anyway, you can see my latest updates in my blog: http://harnisafarina.blogspot.com You won't be hearing from me in this FP for quite some time (sbb aku malas nak update bebanyak..) Se you there! View this Fotopage entry
Lepak kat Arab Street
Dedaun Gifthouse
Latest entry:Birthday Cupcakes
Birthday Cupcakes for a friend's daughter, mum & sister. View this Fotopage entry
iz photography
sila layari .................www.izphotography.com View this Fotopage entry
fisha aka uglysister
Latest entry:Rehab @ Pangkor (26-28 Jan 2009)
After a terrible fever that lasted a whole week, I figured I needed to relax and have some rehab time in Pangkor Island, Perak. It was considered a last minute getaway coz we didn't plan for it with my being sick and all the previous week. So on Sunday afternoon, after waiting for Bai to finish some of his work (that seemed to last for hours!), we packed quickly and left the house at 6pm. We reached Lumut at about 9pm and after dinner, looked everywhere for hotels but to no success. We drove back out to... View this Fotopage entry
Monographer Team
Latest entry:Berhijrah
Assalamualaikum... Berikut merupakan entry terakhir untuk fotopages ini... Selama 2 tahun lebih telah bersama dengan fotopages ini, terasa berat untuk meninggalkannya... Kepada semua follower fotopages saya, teruskan menyokong & lawati ke blog baru saya... Sehubungan itu, saya akan berhijrah ke http://radinaminurasyid.epikt.net/ (personal blog) dan http://www.epikt.net/ (portfolio EPIK Design; Image Design Film & Brand)... Penghijrahan ini juga sebagai satu langkah memboikot produk israe... View this Fotopage entry
Radin Aminurasyid
Latest entry:Berhijrah
Assalamualaikum... Berikut merupakan entry terakhir untuk fotopages ini... Selama 2 tahun lebih telah bersama dengan fotopages ini, terasa berat untuk meninggalkannya... Kepada semua follower fotopages saya, teruskan menyokong & lawati ke blog baru saya... Sehubungan itu, saya akan berhijrah ke http://radinaminurasyid.epikt.net/ (personal blog) dan http://www.epikt.net/ (portfolio EPIK Design; Image Design Film & Brand)... Penghijrahan ini juga sebagai satu langkah memboikot produk israel (fot... View this Fotopage entry
MiMiEzAzELLiN Forever
Latest entry:KENA INGAT NIH! AHAKS!
http://lilypie.com() birthday mamaAleeya 5.6.1978 http://lilypie.com() birthday papaAleeya 16.8.1975 http://daisypath.com() kami kawin 6.6.2005 http://lilypie.com() kami dikurniakan Aleeya comel ni pada 4.3.2007.... View this Fotopage entry
Dahi At
View this Fotopage entry
Marlina Jamal
Latest entry:Gambar versi besar
As one off thing, atas permintaan, saya letakkan gambar-gambar Majlis Fizan Sheedah disini dlm versi besar disini. View this Fotopage entry
Amir Ridhwan
Latest entry:fotopages- R.I.P.
I can still be found here: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/ http://malaysiantrekker.wordpress.com/ View this Fotopage entry
scharewl concept
Latest entry:Rumah Baru
Kepada yang bertanya bilakah update-update terbaru aku, boleh http://www.scharewlconcept.com(kesini). Lebih berwarna-warni :P. View this Fotopage entry
Zyneelia Husain
Latest entry:boxing day with ning & apoo
It is a fine winter day. Bright rays of morning sun shine from out the clear blue sky, warms the earth generously. Gone the cold breeze that stings your cheeks, bites your finger, brings tears to your eyes and makes you sneeze. Boxing day in Preston is very relaxing. Discount sales and deals are all over the shops along the main street, but I hardly see anyone queuing, rushing and grabbing for the best yet cheapest clothes, shoes, handbags and so on. There is no need to worry that you might be run down b... View this Fotopage entry
muliyadi muhamad
Latest entry:no more update
blog ini tidak akan diupdate lagi demi menyahut seruan memboikot item2 yang berasal, menyumbang kepada ISRAEL yang seterusnya membawa kepada kekejaman yang dilakukan pada rakyat palestin. sila rujuk www.cgmulia.com/fotoblog untuk update. harap maklum. View this Fotopage entry
ayarx oren
Latest entry:berpindah
sila ker http://ayarx.com/blog View this Fotopage entry
fotografi perkahwinan by Saluddin Ismail
Latest entry:We are move it !!!
Please visit us at..... ArtCreative Photography Tel : 012.7588266 / 019.7628384 Galeri : http://www.flickr.com/artcreative Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com Web : http://www.artcreative.com.my Email : info@artcreative.com.my Professional Wedding Photographer Johor Bahru | Kuala Lumpur | Ipoh View this Fotopage entry
deqno usop
Latest entry:officially close
To all visitor...I'm OFFICIALLY CLOSED my FOTOPAGES. If u want to see my picture please add me at FACEBOOK, search on my email deqnousop[at]gmail[dot]com or visit to http://classiquemoment[dot]blogspot[dot]com TQVM kerana sudi singgah melihat fotolog sy :) View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
azimpuch wedding moments
Latest entry:www.azimpuch.com.my
www.azimpuch.com.my View this Fotopage entry
Mauze Yuzee Noor
View this Fotopage latest entry
fadhlillah adnan
Latest entry:Yuhuu...
Alamak aih...lame betul tak update fotopages ni eh...Sorry le coz bz + internet kat umah aku dah terminate sbb service teruk --> maxisbroadband...(kena nak pakai streamyx balik le... $-) ) So ni nak mengupdate gambo2 lame since raya lepas le... ;-) View this Fotopage entry
Us..(n me 4 months preggy!)
Hadzley Harith
Latest entry:My Official Photo Blog
http://www.hadzleyharith.com() Masih lagi sebagai Domain Rasmi & Sumber Maklumat Promosi Serta Pakej Terkini dari Saya. http://blog.hadzleyharith.com() http://blog.hadzleyharith.com() Blog Rasmi Hadzley Harith. Semua gambar-gambar dan aktiviti terkini akan dipamerkan di sini. Sila lawati Blog Saya untuk maklumat lanjut. Sebutharga pengambaran perkahwinan boleh diperolehi dengan mengisi borang online yang disediakan di dalam Blog Rasmi saya. Jumpa Anda di Blog Rasmi Saya... Hadzley Harith ... View this Fotopage entry
Azad Jasmi
Latest entry:Info and photos on Track Kampung Gajah - Perak
For your information, the track is on the small island in Kg. Gajah; called Pulau Dato Sagor. It is approximately 180km from KL and takes roughly 2 hours (if you're driving 110 - 120 km/h) from KL . It's about 30-45 mins from Ipoh. For the information on the resort, kindly call Pasir Salak Resort at 05 631 8999. The normal rate = RM160 per chalet. If you guys are sharing, you have 4 beds in 2 rooms, which makes around RM40 per person per night. The Pasir Salak Resort is located less than 1km from Dato' Sag... View this Fotopage entry
Map to Kg Gajah
albad PHOTOJOURNALISM WEDDING ART PHOTOGRAPHY
Latest entry:Ke Mana Menghilang ?
Selepas lama menyepi, now I'm back selepas pergi bertapa kat sana..hehehe[ Just dream come true ]. So ke pada kengkawan sekelian, Albad akan upload few photo honeymoon yang kemungkinan ramai yang ternanti-nanti. Sabar ya View this Fotopage entry
Sehingga Akhir Hayat
munzir fauzi
Latest entry:Amiro & Mariana
have a great day ahead everybody :-D more pictures at, munzirfauzi [a] munzirfauzi dot com http://www.flickr.com/photos/munzirfauzi http://www.munzirfauzi.com View this Fotopage entry
harni farihah
Latest entry:Siem Reap Day 2 (7.10.2008)
Stories at my blog. The new blog. View this Fotopage entry
nummer zwei
Latest entry:Year after....a new born Muhammad Ibrahim
View this Fotopage entry
Zainudin AB
Latest entry:May 2008 reception ceremony
View this Fotopage entry
razak latif
Latest entry:Last Entry
Salam sejahtera. Ni adalah entry terakhir aku di fotopages setelah diberitahu fotopages adalah dari israel lahanat. Selepas ini aku hanya akan update di photofolio http://razaklatif.com/blog wedding photofolio http://ijabqabul.wordpress.com Salam Sejahtera. View this Fotopage entry
Juaini Shamsul
Latest entry:Mrs Mahirah
My very good friend from college. Congratulations :) http://www.flickr.com/photos/juststuffbyjuaini/(Click.) View this Fotopage entry
Mahirah
ana ferana
Latest entry::: roti Tisu ::
i love roti tisu View this Fotopage entry
bar far
Latest entry:LOG | Testing ReDynamizer with new Sony A700 & ND Filter
Actual Photo w/o ND with ND & ReDynamizer Using A700 + SAL135F28 135mm F2.8 [T4.5] STF Lens & ND Filter (cx log entry Aug 22 2008) View this Fotopage entry
3 Sahabat
pengayuh beca
Latest entry:End of Note
Salam and Dear All, My Gosh its 2009 already! Its about time I'm closing up my entry here since I'm not updating anyway. Plus, I'm not the kind who could have 2, 3 accounts of things on the internet, a lazy updater or shall i say i find my time more valuable on other important things. So, you shall see me on my http://beca-film.diaryland.com(beca-film). Will be doing only the thing that interest me, updating only meaningful thing and perhaps sharing similar areas with you. So adios to FP! View this Fotopage entry
Gelabahhh present paper tadi, now can relaxx!
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
min pretty peeks
Latest entry:funny faces.. of pretty peektures future CEO.. keh keh keh
for those who probably don't know yet, i have stopped updating this fotopage for quite some time, and only once in a blue moon, i will put new peeks here... but mostly taken from my other sites. should you have yet to bookmark them ( hahaha LOL, macamlah bagus nak suruh org bookmark website kita ), here are several other sites/spaces of mine : facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=634693731 flickr : http://www.flickr.com/min435 blog : http://peeksbymin.blogspot.com this peek of pre... View this Fotopage entry
Mr omaQ
Latest entry:Pelawat omaQ.org 4000 Dalam Sehari Semalam !!!
Menurut Cpanel omaQ.org semalam... bila omaQ check statistik pelawat yang join omaQ.org semalam menjangkau hampir kepada 4000 orang dalam sehari.. sebelum ini just 800- 1000 orang sahaja.. Alhamdulilah.. nampaknya sambutan orang ramai yang ingin menjadi pelawat setia omaQ.org pelan meningkat.. Thanks kekawan... jasamu dikenang.. insyaAllah omaQ akan menambah baik lagi data info and maklumat serta video dalam omaQ.org... sebarang pendapat..berita atau komen untuk dikongsi bersama bolehla berbuat demikian di ... View this Fotopage entry
azharizan zainol
Latest entry:thanks sifoo.com
Thanks to sifoo.com atas tunjuk ajar membuat teknik teks membentuk wajah .. to all fotopages members yang nak cuba atau nak memahirkan lagi kemahiran menggunakan cs2 @cs3 bolehlah jengok kat alamat nie ... http://www.sifoo.com View this Fotopage entry
my wawa
Alhamdulillah aku and hubby berjaya melaksanakan ibadat umrah tanpa masalah.Kami bertolak dari malaysia 29 mei and balik 9 june... seronok mmg rase taknak balik... bila terkenangkan balik kat sana mmg sayu rase :)... Insyaallah kami akan pergi lagi kalau ada kesempatan View this Fotopage entry
ni time nak solat zohor...
halim jasmi
Latest entry:Rajaa Mohamed + Sajidah Fareen | Brunei Darussalam
Fore more updates- http://halimjasmi.com/blog/ WEDDING PHOTOGRAPHER / JURUGAMBAR PERKAHWINAN View this Fotopage entry
peaceful amanful
Latest entry:Lia & Nik
Tahniah buat lia dan nik....zu masukkan 2 keping gbr buat tatapan lia dan nik...sbb dah x saba2 nk tgk gbr camna yerk :-D ....dua keping cukup ye x bleh banyak2...nanti x surprise ler....insyallah zu akan cuba siapkan secepat mungkin gbr lia dan nik...buat customer yang lain juga bersabar yer.... 8-) View this Fotopage entry
MONSOON PHOTOGRAPHIC
Latest entry:FAREWELL TO MONSOON
View this Fotopage entry
mohdnazrisuboh photographer perlismalaysia
sila layari : www.mohdnazrisuboh.com View this Fotopage entry
Shahril Affandi Radzali
Latest entry:Sharil & Witta
Some prewedding pictures of Sharil & Witta, a malindo couple which soon married. View this Fotopage entry
Fadil Othman
Latest entry:Mulai Saat Ini
IP Address: 62.219.18.18 IP Location: Israel Website Status: active Server Type: squid/2.5.STABLE14 Alexa Trend/Rank: 1 Month: 6,840 3 Month: 5,959 Page Views per Visit: 1 Month: 4.52 3 Month: 4.21 Cache Date: 2008-05-08 00:15:35 MST mulai saat ini aku akan bertukar ke http://delphoto.multiply.com/photos utk koleksi gambar2 aku View this Fotopage entry
gAmBaR kAhWiN
Latest entry:CHINESE WEDDING
View this Fotopage entry
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
ida ida
Latest entry:The Power of Camera....
before ... same place after zooming... Testing the Power of papa's camera...with 12x optical zoom :-> ...... View this Fotopage entry
Trey tm
Latest entry:Lights Arbiter
I have not quit the photography world...I'm still active over a another site I've just been bz View this Fotopage entry
budiman jawi shuib
Latest entry:Wedding Wawa Nordin 10/06/06
thanks amal & boy for the lovely photo... http://am9l.fotopages.com View this Fotopage entry
Mimin 2 tahun 5 bulan
wan wan
Latest entry:Aznor & Nisak 12-13.12.2008
View this Fotopage entry
rozli had
View this Fotopage latest entry
Engku Iskandar
Latest entry:Petronas Malaysian F1 Grandprix 2008
Qualifying round today. Massa was the fastest Followed by team mate Raikonen and Kovailanen came third View this Fotopage entry
Azmil Abdul Rahman
Latest entry::: Majlis Perkahwinan Siti Affiza & Muhamad Riduan ::
Tarikh : 9hb Mac 2008 Tempat : Teluk Panglima Garang, Selangor Darul Ehsan Ex-MRSM Balik Pulau yang hadir ke Majlis Perkahwinan Siti Affiza & Muhamad Riduan Dari kanan :: Azmil M :: Ayed G :: Syaznie G :: Anis G :: Shiha D :: Meha F :: Zack F :: Has D :: Nina M :: Q D :: Malik G :: Taufik K :: Ja'a F (Disebalik Malik :P ) View this Fotopage entry
Sarol Azmi
Latest entry:BOYCOTT ISRAEL
View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Muhd Hafizuddin Abdullah T
Latest entry:SMSB celebrate Brunei Darussalam National Day 2008
View this Fotopage entry
bEscOutPANIC teritOry
Latest entry:suhair & faiz wedding
Neh keje wedding sayep for da first time, pengantin pown dikalangan membe2 jep.. Majlisnye 3 hari kt Kuala Nerang & Jitra. ;-) ..::a wedding poster::.. ..::near bkt wang::.. ..::dah sampai dah!::.. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D View this Fotopage entry
melepak sebhentar kerna LENGUH...
huzaimatus zulk
Latest entry:Kids
Koleksi di kala kebosanan :P View this Fotopage entry
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
AR Photography
Latest entry:Azizul & Walynn's Reception at Flamingo Hotel, KL
ARphotographyhttp://www.arphotography.com.my/portfolio/weddings/Azizul%20&%20Walynn%20Rec/index.php() ARphotographyCLICK HERE!! http://www.arphotography.com.my/portfolio/weddings/Azizul%20&%20Walynn%20Rec/index.php(AR's shot of the event!!) < CLICK HERE!! ARphotography & video Rahim/Rambo/Hantu 012-2022952 Nicky - 012-2274622 ar7179@gmail.com http://www.ARphotography.com.my <------------ My official website!!! http://www.ARphotography.com.my(CLICK HERE!!) View this Fotopage entry
shaifulR Photography
Latest entry:Amal Tan Sri Abdul Aziz & Wan Effina Wan Abd Rahim,Solemnization
..more of their photo was http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal(HERE) Shaiful Rizal Photographer hp/text : 013 394 7777 mail : enquiry@shaifulrizal.com http://www.shaifulrizal.com http://www.shaifulr.com (NEW!!) http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal View this Fotopage entry
Norazlina Abdol Gani
Latest entry:Mjlis Bertandang :- Hairul+Ina@Kg Nelayan, Kuala Sg Baru, Melaka
Majlis : Bertandang Hairul + Ina Tempat : Kg Nelayan, Kuala Sg Baru Melaka Tarikh : 3 Mei 2009 Photographer : Azleena Female Wedding Photographer Editing : Azleena Female Wedding Photographer View this Fotopage entry
fara liyana
Latest entry:Posing AidilAdha 2007
xtvt d pg raya haji...bkn senang 1 family nk bkumpul pg ry haji ni... ;p View this Fotopage entry
ali dahlan
Latest entry:i have another blog...
PLEASE!!!!! http://blog.alidahlan.net(http://blog.alidahlan.net) untuk makluman kalau la sesapa ada menjenguk FP nih.. Bekas Clients, Future Clients, kawan-kawan lama, yg baru menjenguk dan yg tak jemu comment kat aku.. aku tak kisah walaupun sorang dua jer... bleh la mula berkunjung ker Wordpress Blog aku yg baru... testing maa!! kalau best... aku tinggalkan laa Fotopages tercinta nih.... Yukkk kesana... View this Fotopage entry
ED Photography
Latest entry:PENGUMUMAN!!!!!!
Oleh kerana terjadinya penafian hak, liabiliti serta buruk sangka oleh suatu pihak saya terpaksa berpindah dari fotopages ini ke website saya sendiri.... kepada pengunjung sila layari:- http://www.mzaidi.com/( http://www.mzaidi.com) :::.ED PHOTOGRAPHY.:: 019-5112662 edphotographykedah@gmail.com ym: edphotography_kedah http://www.dapatcek.com/() Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmata... View this Fotopage entry
farasaila ghazali
Latest entry:Cik Seyla dah jadi bini org!!!
View this Fotopage entry
Lim Jay Lin
View this Fotopage latest entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
sanding ungufx
Latest entry:Royal Gala Nite_1957...hati malaya
++++++++ Merdeka..merdeka..merdeka.. Persona Pictures membawakan 1957 Hati Malaya...filem yang mengisarkan para pejuang-pejuang bangsa yg berusaha menyatukan penduduk tanah melayu bagi mencapai kemerdekaan...Royal Gala Screening telah diadakan di Mellium Galleria di Suria KLCC. Antara tetamu diraja yang hadir ialah Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah, the film’s royal patron, Raja Muda of Perak Raja Nazrin Shah, Raja Puan Besar of Perak Tuanku Zara Salim, the Regent of Negri Sembilan Tunku Na... View this Fotopage entry
royal gala nite_1957...hati malaya
peja ghazali
Latest entry:Pantai Penarik..
on the way back from KB..for raya haji and wedding adik aku..chek chik :D nk jadi citer..tananh runtuh dkt gua musang..jalan tutup blabla..then amik jalan jauh.. KB-KT-Ktn-KL..12 hrs driving..gilerr!! stop dinner @pantai penarik.. :D View this Fotopage entry
line out lagi..
siti nizam
Latest entry:eve of aidilfitri....
View this Fotopage entry
zulkhas eyeview
Latest entry:update on zulkhas sekalije
again it's been so so long not updating my sekalije fotopages. I'm in the process of building my online portfolio. Finally it's alive. for more info on my photography especially wedding portfolio visit http://blog.zulkhas.com View this Fotopage entry
Efandy & Ili Diyana 09/09/07
asmady ahmad
Latest entry:Al-Fatihah ...
minggu lepas pada 6hb nov, Pak Mat Kepiah Tinggi (PMKT) telah pulang ke Rahmatullah. sy menerima berita pada mlm tersebut dari menantu arwah. sy mula mengenali arwah pada bulan jun thn lepas semasa mengambil gambar kenduri anak beliau. selalunya pengantin2 yg sy shoot yg akan terus menjadi kawan tp itu lah kali pertama bapa pengantin yg kekal berkawan dgn sy. mmg byk yg sy pelajari dari arwah. bukan sj ttg kamera tp juga ttg kehidupan. semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh beliau. antara gambar te... View this Fotopage entry
azerul photography
Latest entry:Bermulalah detik...
segalanya bermula dari bawah... selangkah demi selangkah... Elijaz photogaraphy 019-5453004 azz_984@yahoo.com View this Fotopage entry
Elijaz
Nurneekman Sulaiman
Latest entry:Congratulation to Bro Asmady....
Tahniah kerana hajat nak bukak studio telahpun berjaya..... LOL Semoga semakin maju dan terus maju..... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Isteri ku yang tersayang....
nurul azreen azlan
Latest entry:I've moved!
to http://www.flickr.com/photos/nurulazreenazlan/. I like it better there ;-) View this Fotopage entry
Syakirah Hanim Abdul Rahman
Latest entry:Tautan Kasih III - Kem Motivasi Raudhah,Gombak
www.nurhikmah.org.my(Yayasan Pembangunan Nurhikmah (YPN)) had organised a programme called Tautan Kasih III in Kem Motivasi Raudhah,Gombak. This time they invited children from 4 different houses for the poors n orphans in Kajang,Ipoh,Setapak n Gombak. We, www.anakperlis.com.my(AnakPerlih) also joined the programme and was given a duty to cook for lunch (org Perlih kata kedehoq). Someone has donated a cow for these children and we decided to cook gulai daging,sup tulang,daging masak kicap and rebus p... View this Fotopage entry
Tima Kasih sumer...next round Tautan Kasih IV plak
Diana Jasmi
Latest entry:Love
View this Fotopage entry
Ibu n anak
MyPhotographer Malaysia
View this Fotopage latest entry
Abrar Photo Digital
Latest entry:At your service...!!!
ABrar photography 012-4892314 View this Fotopage entry
ABrar photography
azlin samsudin
Latest entry:Majlis Pertunangan ~ Azura
Its my cousin...majlis berlangsung di Gombak :-D View this Fotopage entry
Retired Photographer
Latest entry:rodzihad.com - rodzihad PHOTOGRAPHY
SAYA TELAH BERPINDAH KE http://www.rodzihad.com [b] View this Fotopage entry
zamzuri ghazali
Latest entry:MSSPs 2009
Dah lama dah......................tp upload juga View this Fotopage entry
andaman
Daniel Zain Photography Weddings
Latest entry:Australia Portrait Sessions November 2009
Hi everyone! I'll be in Australia from November 18th till December 2nd 2009. I'll be open during the following days for Portrait sessions for anyone interested in getting some good memories preserved before 2010 comes along. Sydney: November 24th - 29th (6 days) I'm looking forward to some good times there and I hope you'll be part of it! Drop me an email at: info@danielzain[dot]com for details. http://danielzainphotography.blogspot.com/2009/09/australia-sessions-november-2009.html ... View this Fotopage entry
Lyly Nyl Ismail
Latest entry:Induksi 103/2007
:-> :-D LOL View this Fotopage entry
nadisa dewi
View this Fotopage latest entry
Jaime Yeoh
Latest entry:Kolo Mee
Last Friday I suddenly have this craving for Sarawak Kolo Mee .... $-) Gosh where can you get Kolo Mee in KL . So after work I decided to drive to the Curve@Mutiara Damansara to "cuci mata" and at the same time "jalan-jalan cari makan". As we all know, the next best thing to Sarawak Kolo Mee in KL is the Wantan Mee, and that also depends if its Cantonese or Hakka Style. :-S :-S :-S I had to fork out RM 10.40 for a bowl of Wantan Mee and Ice Cham (Tea+Coffee) at Uncle Chin's Restaurant. Imagine that! If... View this Fotopage entry
The Wantan Mee Upclose
Syahril Arsad and Haryati Yaacob
Latest entry:I'm a big boy now!
View this Fotopage entry
Eleena Lamat Makeup Artistry
Latest entry:Whoa! One year has passed..again...
Happy New Year 2010!!.. :-D Another year went by and there wasn't a single entry made by me in 2009.. :-S ..I will be back very, very soon with more stories to share and even more photos to post here and in my other new blog..Fingers crossed that hopefully I'm back to blog again... ;-) ...Let's wait until January 2010 is over when I will hopefully have more time to fill you in with my "other side" of passion which I've been working on for so long under cover..(Is the suspense killing you yet??.. LOL )..Unti... View this Fotopage entry
jULiAna AdeEbaH JOhaRi
Latest entry:mY friEnd....
my friend masa attending our 70's theme dinner.... 8-) View this Fotopage entry
dengan geng...
fieza yob
Latest entry:Trip to Tg Bin Power Plant
Here's some pictures masa outstaion ke Tg Bin Power Plant kat Johor.Really enjoy especially ngan kenkawan yg sekepala habis.You're great guys! View this Fotopage entry
Zura Sy Bakar
Latest entry:Azura & Mukhlif
View this Fotopage entry
cik nur
Latest entry:Perth..
Perth is great.. the city is beautiful.. the country is gorgeous... i feel like staying here forever!!!!! View this Fotopage entry
fall
Mohamad Zaki
Latest entry:mozakim.FOTOPAGES.com IS HISTORY
Salam para pengunjung sekalian.... Dengan ini secara rasminya saya ingin memaklumkan bahawa selepas daripada mesej ini, tiada lagi update untuk mozakim.fotopages.com. Maka bermula dari saat ini mozakim.fotopages.com hanya akan jadi muzium archive sebagai respon protes kepada zionis yang kejam saban hari membunuh rakyat Palestin yang tidak berdosa. Gambar-gambar terkini dari saya boleh dilayari di blog www.mozakim.com ataupun di galeri gambar saya di www.flickr.com/photos/mozakim/ Terima kasih diuc... View this Fotopage entry
Rais a k a Hampeh
Latest entry:Mini studio
Setup simple mini studio.... just nak ambik gambar anak aku..... Sibuk asik "jom lah ayah gi ambik gambar..... jom lah......" So nilah hasil nyer........ View this Fotopage entry
hasilnyer
faris anuar
Latest entry:Offroad Kota Tinggi (15 April 2007)
View this Fotopage entry
along kay
Latest entry:Raudhah 3rd Bday - backdated - 15 Mar 2007
Assalamualaikum.. Thanks guys for visiting my fp.. so much appreciated ;-) This time around aku nak update pasal bday Raudhah, my instant daughter yg aku nak citer kat korang tu.. eh, aku x citer lagi eh?.. lps nih nnt aku citer.. hikhik.. tangguh lagi.. Sebenarnya bday Raudhah 15 March.. tapi tak sempat nak upload.. cian Odah.. [All pics edited using Picasa2 s/ware. Click je jadi gamba bdouble2 nih.. pastu x bley drag plak tu,, isk.. anyone know any software yg bole edit gamba dgn cepat & easy? Tapi ... View this Fotopage entry
Errkk.. Alhamdulillah..
apex kayu
Latest entry:eja n shah
shoot utk Arie Gaban.. View this Fotopage entry
explore
ruhizal alias
Latest entry:my Cats...
Sekarang nie kat rumah, dah ada dua ekor kucing , baka campuran la because bulu dia pun agak kembang...seekor tu namanya 'asi' because dia nie bisu, tak keluar suara sejak lahir lagi...baru2 dah teringin nak jadi superman, dia terjun dari tingkat lima but still survived. sekor lagi nama 'abeti or 'arberto'..betina tapi manja sesangat...my wife suka sangat dengan kucing-kucing nie because diaorang nie pandai entertain orang... View this Fotopage entry
Olympus SP-500uz
sharimansuryani sue
View this Fotopage latest entry
suheilmy ahmad isa
Latest entry:MENTOR DAY IN PENANG .. GEGE FRA AUSTRIA
GEGE .. THERE ARE PICS BELONG TO U.. TAKE IT MAN.. FROM GIACOMO View this Fotopage entry
Abdul Hisham Samsudin
Latest entry:Majlis Akad Nikah & Resepsi Wahida & Hafezan
For Reservation...?? hello this # 6019-4767-124 ::e-mail: shamwalker@gmail.com ::yahoo/msn ID: shamwalkers ::henpon: [6] 019.476.7124 © All rights reserved. View this Fotopage entry
Bob&Ara
Bahanizan Baharin
Latest entry:Ann dan Shafiq - Jelempok, Arau, Perlis - 24hb & 26hb Jan 2013
View this Fotopage entry
Keni Keni
Latest entry:Happy Chinese New Year!!!
View this Fotopage entry
Fatin Phang
Latest entry:MPhil Graduation
Have stopped for a while not using this because don't I like this site any more for some personal reasons. Anyway, as it has been established already and lots of my friends and family knew about this site, might as well just let you know that I've graduated with my MPhil in Cambridge and have upgraded my MPhil into PhD. So know I'm second year PhD student in Cambridge. I'm half way through now, insyaALLAH another 1 and a half year to go. Please make prayer for me. Miss you guys lots. View this Fotopage entry
Ahmad Rizal Maharam
Latest entry:Banjir Gelombang Pertama
last december,umah kat kesang pun naik air gak.air naik sampai dapur,ruang tamu tak kene.2 hari pertama,air jernih.limpahan air sungai.tapi hari yg seterusnya air dah mula kotor.masa mula2 air jernih,nampak segala binatang berenang2 especially ular ngan katak. View this Fotopage entry
Ahmad Fairus Fine Art Photography
Latest entry:Dah Pindah!!
For More picture www.ahmadfairus.com/blog View this Fotopage entry
Persatuan Alumni Yayasan Tun Razak
Latest entry:Baju AYTR
Baju oren/putih yang dipakai oleh model di atas ialah baju yang boleh ditempah oleh ahli AYTR sekarang. Penting : Model bukan seorang ahli AYTR.... View this Fotopage entry
Baju AYTR
diyana abu bakar
http://www.flickr.com/photos/gulagulagetah View this Fotopage entry
Joe RustMint
Latest entry:HULK
Citer lama tp hero baru... citer baru hero pn baru... View this Fotopage entry
Numuro Digital Printing
View this Fotopage latest entry
Jy Khoo
Latest entry:Wat Buddhapadipa, London
View this Fotopage entry
Jennifer Md Jalil
Latest entry:Selamat Hari Raya
View this Fotopage entry
norhayati abdullah
Latest entry:HOME SWEET HOME
28th october 2006 - 2pm went home with harris. adam happy sgt2 that mama n adik dah balik rumah. mcm2 dia order nak makan but semua order papa kena bikin sbb mama masih dalam pantang selepas bersalin. ramai kawan2 mama datang melawat nak tgk baby harris...eventhough cuaca dah semakin sejuk, but mama tgk harris relaks aje. takde menangis malam atau kembung perut, alhamdulillah. malam, harris masih bgn dua kali nak susu dan tukar nappy... View this Fotopage entry
suhairi shafie
Latest entry:Pindah Rumah Baru
Jom...visit my flickr...updates terkini hanya di my flickr http://www.flickr.com/photos/suhairishafie/ View this Fotopage entry
miza amir
View this Fotopage latest entry
Airis and her chicken storybook
Slaium Woodgate
Latest entry:Student of SIT4 Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin
:P Thanks 4 da photographer [ Che Din ] 4 taking a beautiful pic of our class at Malam Aidilfitri.. ;-) View this Fotopage entry
Student of SIT4
haku ko
Latest entry:...i thank you my dear frens
"terima kasih duhai teman....." View this Fotopage entry
rice
atikah andaman
Latest entry:Perkahwinan Fairus dan Rohaiza
Photographer: Gi Photo Shoot (http://idzwanjunaidi.fotopages.com) Pakej perkahwinannya: Pakej A (RM 450.00):- -sepasang songket/lace (L/P) -Make-up 1x -Aksesori Pakej B (RM 750.00):- -sepasang songket/ lace (L/P) -Pelamin -Make-up 1x -Aksesori Pakej C (RM 900.00):- -Sepasang songket/ Lace (L/P) -5 persalinan -2x make-up -Aksesori Pakej D (RM 1150.00):- -Sepasang songket/Lace (L/P) -Pelamin -3 persalinan -2x make up -Aksesori Pakej E (RM 1400.00):- -S... View this Fotopage entry
Ratu Hati
Latest entry:Udang Peliharaan....
View this Fotopage entry
Biru nama Ku...
koranto koranto
Latest entry:Reunion SMKASAS Sungai Congkak 9-10 september 2006 siri 2
View this Fotopage entry
cikiCute zue
Latest entry:santai bersama family...di kamponggggggggg
View this Fotopage entry
pendatang tanpa izin tunggu pick up amik ni....
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
azuree photography
Latest entry:Predators
To my delight, my most favorite subjects of all time, predators! Without them we're not gonna survive. The whole ecosystem of this universe will go haywire and yet most are going extinct without a trace. Yet, such as the tigers WWF Malaysia have done surveys only about less than a hundred still survive in the wild. Mostly were gunned down because they approached stocks, little known that in fact we humans were the one who encroached into their territory. So please, if its not for us then its for our fu... View this Fotopage entry
nur hanani abdul rahman
Latest entry:::colouRED::
View this Fotopage entry
iena fadly
Latest entry::: Majlis Cukur Jambul Ahmad Rizque Iskandar ::
:-D :-D :-D Setelah sekian lamanya..huhu..sorry bebanyak kengkawan coz dah lama bersawang fp ni..dgn rasa rajin yg sedikit ini, aku hapdet entry baru.. :-D Majlis Cukur Jambul di PD (anak buah kesayangan member aku IKA) yg kiut miut ni Ahmad Rizque Iskandar bin Ahmad Redhuan...Thanks byk2 buat mummy&daddy rizque & seluruh family yg terlibat.. ;-) :-D View this Fotopage entry
src utm
Latest entry:chamah-ulu sepat 06
View this Fotopage entry
......
Fotopages Malaysia Northern Region
Latest entry:The making...
Dear viewers, this is my first attempt doing this stuff. I have never done this before in my entire life! Our assignment: 1. To shoot 2 bottles of mineral water which are intended for a poster / streamer prints. 2. The phrase "Fresh & Natural" or anything suitable must be included in the poster. Project Strategy: Location : waterfall, stream Subject : 2 bottles of mineral water ( 1 liter and 500 ml) Supporting elements : green leaves, mist (if possible), Target: 1) Waterfall must be b... View this Fotopage entry
annoo amin
Latest entry:annoo at yogyakarta
View this Fotopage entry
ANNOO DI BANTUL..BENCANA GEMPA BUMI DI YOGYAKARTA JUN 2006
Hisham Abdullah
Latest entry:WANIE & AMIN 26 Januari 2009
View this Fotopage entry
Ibrahim Kadri
Latest entry:The brahym begin..
Maaf pada semua sebab sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dengan tugasan. Ini kerana nak menghabiskan tugasan yang masih belum dilakukan di akhir-akhir tahun ni. Nantikan kemunculan aku nanti. heheheh.. p/s - minta maaf pada Pn Zuha kerana masih belum mengupload gambar perkahwian anda. Official website dan breakedown. Nanti saya akan uploadkan dlm masa yg terdekat ni. $-) View this Fotopage entry
Nalita Ali
View this Fotopage latest entry
Peter Lim
Latest entry:2007 Le Tour de Langkawi - Stage 4 Gua Musang to Kota Bahru
Today's we transfer from Cameron Highland to Gua Musang, today i got no bike to i drove all the way to Kota Bahru, and shot just the finishing only View this Fotopage entry
Team ARTA NSX
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan
My Syafinaz Subian
Latest entry:Bye Bye FP
Skang ni aku telah beralih arah ke photoblog. here's my new photoblog:- http://mysyafinaz.photoblog.com View this Fotopage entry
archiprez mosis
Latest entry:Moved to http://www.archiprezmosis.com/blog
Hari tu dah pindah. tp ada technical problem, kali ni pindah lagi.Menyahut cabaran kapalkertas! Moved to http://www.archiprezmosis.com/blog archiprez View this Fotopage entry
Norfadia Norddin
Latest entry:Kathy's House Warming
12 May 2006 - Friday sempena wesak day, kathy have invited to her house. Buat house war ming la..makan-makan...die baru je pindah at UPM Serdang Quarters. Dapat quarters doktor. Besar jugak siap 4 bilik..mmg besar sgt..Full furnish tu..dah la die suke kaler purple..dapat umah kaler purple..siap sarung perabut pun kaler purple...he..he.. Just family occasion..my family, kathy's family and kak la's family...acara utama apalagi..makan n gosip2..he..he.. menu utama nasi dagang..kemudian lin dtg bwk spaghett... View this Fotopage entry
Baya, Abby n Wahieda..
Farah Fauzi
Latest entry:Viva Las Vegas!
Backdated entry this one is - 19 June 2007 clockwise from top left : the famous Vegas signboard on the entrance of The Strip, The Mirage, Statue of Liberty at New York Hotel, Eiffel Tower at Paris Hotel, The Venetian, The Stratosphere Tower Fabulous city, one must go to before one dies and a must for a CSI Vegas fan! Top 3 things one must do when in Vegas : 1) Watch any of the dozens of shows showing every night eg. Cirque de Soleil, Phantom of the Opera, etc. Celine Dion was performing during... View this Fotopage entry
Head konco ditembak bertubi2 kat kaki
king marul
Latest entry:RAIHANA : SESI KE 2
mari berjalan2 di kotaraya........ View this Fotopage entry
Ali Ridha
Hallo chak!!... haaa ... ini dia... hang kalau nak tengok gambaq pompuan... ni dia... Playboy edisi Indonesia... kat Malaysia tak sampai lagi... hang kena pi Indonesia...kalau nak beli. View this Fotopage entry
Playboy Edisi Indonesia
isma aazis
Latest entry:crackin' out with b&W
been ages i didnt update my fp.. my samsung digital camera (actually my dad's :-D ) went wrong for the past 2 months.. so no photos at d moment.. really crack out actually, guess tht got to buy dslr than.. haha..jus like everyone.. money money money.. Anyhoo got some old photos of my best fren's cute litlle princess-farah qistina ... (sori nofie... dah lame janji nak bagi gmbr farah kat ko ek.. asik terlupe jek.. huhu) View this Fotopage entry
Suhaini Salleh
Latest entry:from this moment...life has begun
View this Fotopage entry
normala mustapa
Latest entry:Make Up Done by Normala
Call Normala @ 016-9100 176 @ any time View this Fotopage entry
kamarul akhir mohamed zan
Latest entry:11th Asian Canoe Championship - Putrajaya
Some action shots during 11th Asian Canoe Championship - Putrajaya Feel free to visit my http://www.kamarulakhir.com which will be ready by Jan 1 , 2006 or http://kamarulakhir.deballz.com and leave your comment & contact details and i will try my best to reply your comment thru your e mail. kamarulakhir@yahoo.com +0060162638476 +0060172368476 +0060378768476 YM Id kamarulakhir View this Fotopage entry
11th Asian Canoe Championship - Putrajaya
Nik Fadly
Latest entry:Kaften dan Baju
Kaften dan Baju dari Kain Fuji. Berbagai warna dan corak lukisan tangan. Harganya murah aje RM20 sehelai. Sesapa berminat antarkan email ke prestige.biz@gmail.com. View this Fotopage entry
pie photography
Latest entry:edited imran aleeya
View this Fotopage entry
abby baizura
Latest entry:Hari Bertunang - 18 September 2005
Tanggal 18 September 2005 - Antara hari bahagia in my life..My engagement Day! View this Fotopage entry
Hantaran Pihak lelaki..
mohdtapaa ramli
Latest entry:majlis nikah kahwin vina & tapaa
ni gambar2 masa majlis nikah kahwin kami berdua di rumah vina di Tamparuli, Sabah. sila2kanlah tengok. :owned: View this Fotopage entry
dah abih dah ke?.. xpuas lagi brgambar ni..
CST production
Latest entry:moving to: http://cstproduction.fotopages.com
cst has moving to http://cstproduction.fotopages.com View this Fotopage entry
yadziz kassim
Latest entry:www.fotorajasehari.com
http://www.fotorajasehari.com(www.fotorajasehari.com) sebarang update sila lihat diwebsite di atas. fotopages ini akan ditinggalkan sehingga kekejaman zionis berhenti! untuk update tidak berkaitan dengan wedding, sila lawat http://www.flickr.com/photos/yadziz/ Registry Whois Domain Name: fotopages.com Registrar: TUCOWS INC. Whois Server: whois.tucows.com Referral URL: http://domainhelp.opensrs.net Expiration Date: 2009-04-29 Creation Date: 2003-04-29 Last U... View this Fotopage entry
the wedding planner
Latest entry:Coming soon!!
Make-up.. costumes... & pelamin.... any enquiries please email: rintik05@yahoo.com View this Fotopage entry
rash cd
Latest entry:Pelancaran Album New Boyz: Planet Hollywood KL
Pelancaran Album ni tetap diteruskan walaupun hari hujan. Terima Kasih kepada SRC, Tomok & New Boyz. Berusahalah dengan gigih, berlatihlah tanpa jemu, pasti kejayaan akan datang jua. Biar apa orang kata kerana yang cinta akan dicintai. kami telah berpindah: http://kakifoto.fotopages.com atau lawati personal myspace Tomok: http://www.myspace.com/tomok_newboyz View this Fotopage entry
dengan big bos SRC, Mr. Tan
ID FOTO STUDIO
View this Fotopage latest entry
avs system
Latest entry:Manifestasi Perkahwinan Beramai-Ramai Perlis
View this Fotopage entry
Photo Photo
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
Azalia Atan
View this Fotopage latest entry
Azrin Muhamad Wirsat
View this Fotopage latest entry
kairu himekiro
View this Fotopage latest entry
Mohd Masdi Musa
View this Fotopage latest entry
AL JAZLAN
View this Fotopage latest entry
xyz abc
View this Fotopage latest entry
Nik Maslina
View this Fotopage latest entry
Ra aka
View this Fotopage latest entry
Cordomax Zardogan
View this Fotopage latest entry
Zul Hilmi Hamdun
Latest entry:Mata memerhati mulut
View this Fotopage entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016